Uutiset

Sunborn Live etsii työharjoittelijoita Kesärauhan ja Slot Festivalin tiimeihin

Sunborn Live on turkulainen livealan toimija, joka järjestää kesällä 2024 kaksi festivaalia Turussa: Kesärauha-festivaalin 7.-9.6.2024 sekä Slot Festivalin 19.-20.7.2024. Kumpikin festivaali järjestetään Turun Linnanpuistossa. Sunborn Liven festivaalitiimiin etsitään nyt kahta työharjoittelijaa mukaan toteuttamaan kesän 2024 Turun festivaaleja. Hakuaika päättyy 31.1.2024. Lue alta tarkemmat kuvaukset avoimista paikoista, hakuohjeista ja hae mukaan tekemään ensi kesän festivaaleja!

Sunborn Liven kesäfestivaalien 2024 harjoittelupaikat

Sunborn Liven työharjoittelijat pääsevät mukaan festivaalituotannon ytimeen. Edellytämme harjoittelijoilta sitoutumista festivaalien arvoihin, jotka ovat: kestävä kehitys, Itämeren suojelu, paikallisuus ja turkulaisuus, sukupuolten välinen tasa-arvo sekä kaikenlaisen syrjimisen vastustaminen.

Seuraavista asioista on hyötyä Sunborn Liven työharjoittelussa: 

 • henkilökohtainen kiinnostus musiikkifestivaalin tuotantoa kohtaan
 • reipas, pitkäjänteinen asenne ja valmius sopeutua muutoksiin
 • tiimityöskentelytaidot
 • aiempi työkokemus tapahtumista
 • valmius käyttää omaa tietokonetta 
 • ajokortti ja tuntemus Turussa liikkumisesta 
 • soveltuva koulutustausta, esimerkiksi kulttuurituottajan, musiikkitieteen, kauppakorkeakoulun opinnot

Harjoittelun suorituspaikkana on Turku ja osittaisesti harjoittelu on mahdollista suorittaa etänä. Harjoittelusta maksetaan Kelan vuotuisen työssäoloehdon vähimmäispalkan mukaista palkkaa: 1 399 €/kk (1 kk = 159 tuntia). Voit hakea aluetuotannon ja toimistotuottajan harjoitteluja samalla hakulomakkeella täältä.

Haku on avoinna 31.1.2024 klo 23.59 asti. Haastattelut järjestetään helmikuussa 2024 Turussa.

Lue lisää Kesärauhasta: www.kesarauha.fi
Lue lisää Slot Festivalista: www.slotfestival.fi 

Aluetuotannon harjoittelija

Kesto 3 kk huhtikuu-heinäkuu 2024. Työaika jakaantuu seuraavanlaisesti: huhti- ja toukokuu 50 %, kesä- ja heinäkuu 100 %.

Festivaalien aluetuotannon harjoittelijan työtehtävät sisältävät niin huolellista ja itsenäistä ennakkotuotantoa kuin hektisempää työskentelyä rakennuksen, festivaalin ja purun aikana Linnanpuistossa. Aluetuotannon harjoittelija toimii tuotantopäällikkö Susse Salosen tiimissä ja pääsee tutustumaan monipuolisesti festivaalien rakentamiseen ja aluetuotannon tehtäviin. Ajokortti ja tuntemus Turussa liikkumisesta ovat eduksi harjoittelussa. 

Festivaalien aluetuotanto pitää sisällään seuraavia asioita: infratuotanto (festivaalin rakentaminen ja purku, teltat, kontit, aidat, työkalut ym.), vapaaehtoistuotanto, kestävän kehityksen tuotanto (siivous, kierrätys, ympäristöasiat), turvallisuus, myyntipaikkatuotanto (ruokamyynti, muu tuotemyynti), visuaalinen tuotanto (aluevisuaalisuus, aluetaide) sekä staff-catering. Lisäksi aluetuotanto tekee tiivistä yhteistyötä festivaalin lähes kaikkien muiden osa-alueiden kanssa.

Harjoittelijan tehtäviä ovat esimerkiksi:

 • tuotantopäällikön avustaminen monissa aluetuotannon ennakkotuotantotehtävissä
 • alueen rakennus- ja purkuajan sekä tapahtuma-ajan erilaiset aluetuotannolliset työtehtävät, kuten staff-akkreditoinnissa ja materiaalivarastossa työskentely
 • aluetaidetuotannon avustavat tehtävät yhteistyössä aluetaidetuottajan kanssa
 • vapaaehtoistuotannon avustavat tehtävät yhteistyössä vapaaehtoistuottajan kanssa
 • mahdollinen oma koordinointivastuu yhdestä aluetuotannon osa-alueesta

  Aikaisempi työkokemus tapahtuma- ja festivaalituotannossa katsotaan eduksi.

FESTIVAALITOIMISTON HARJOITTELIJA

Kesto 3 kk huhtikuu-heinäkuu 2024. Työaika jakaantuu seuraavanlaisesti: huhti- ja toukokuu 50 %, kesä- ja heinäkuu 100 %.

Festivaalitoimiston harjoittelijan työtehtävät sisältävät niin huolellista ja itsenäistä ennakkotuotantoa kuin hektisempää työskentelyä rakennuksen ja festivaalin aikana Linnanpuistossa. Festivaalitoimiston harjoittelija toimii tiiviissä yhteistyössä hallintotiimin tuottajan ja festivaalijohtajan kanssa ja työharjoittelu tarjoaa ensikosketuksen festivaalituotannossa erityisesti henkilöstöön, talouteen, kulunvalvontaan, yleisöpalveluihin liittyen. Ajokortti ja tuntemus Turussa liikkumisesta ovat eduksi harjoittelussa.

Harjoittelijan tehtäviä ovat esimerkiksi:

 • festivaalijohtajan ja toimistotuottajan monipuoliset avustavat tehtävät 
 • akkreditoinnissa ja lipputoimituksissa avustavat tehtävät sekä festivaalin henkilökunnan tiedotukseen ja kulkulupiin liittyvät tehtävät 
 • festivaalin talouteen liittyvät tehtävät esimerkiksi excel-raporttien teko ja kuittidokumentointi 
 • Linnanpuiston alueen naapureihin ja sidosryhmiin tutustuminen ja avustaminen festivaalin poikkeuskäytäntöihin liittyen (esim. melutiedotuksen toteutusta)
 • festivaalitoimiston arkeen liittyvät tehtävät ennen festivaalia kuin festivaalin aikana tuotantotoimistossa
 • kävijätutkimuksen ja työntekijöiden kyselyssä avustaminen
 • mahdollinen oma koordinointivastuu yleisöpalveluiden yhdestä osa-alueesta (esim. narikka tai ennakkorannekkeenvaihto)

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Uutiset