Uutiset

Kesärauha hakee jälleen innokkaita vapaaehtoisia toteuttamaan kesän 2024 festivaalia yhdessä festivaalitiimin kanssa. Haluaisitko kokea ainutlaatuisen ja unohtumattoman festivaaliviikonlopun osana Kesärauhan tiimiä? 

Kesärauhan vapaaehtoisena pääset kokemaan kokonaisvaltaisen festivaalikokemuksen. Saat kurkistaa festivaalituotannon saloihin, keräät arvokasta kokemusta, tavata uusia tyyppejä ja samalla päästä nauttimaan festaritunnelmasta. 

VAPAAEHTOISENA TOIMIMINEN

Kesärauhaa juhlitaan 7.–9.6. 2024 Turun Linnanpuistossa. Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääosin festivaalin ajalle. Tarjolla on erilaisia tehtäviä aina rannekkeenvaihdosta festarialueen valmisteluun, asiakkaiden opastamiseen, purkuun ja valokuvaukseen. 

Jokainen vapaaehtoinen tekee  kolme 6–8 tunnin vuoroa, joista vähintään yksi sijoittuu festivaalin ajalle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai erityisosaamista vaan tärkeintä on hyvä asenne. Tiesithän, että vapaaehtoiseksi voit myös hakea yksin tai ystävien kanssa?

Vapaaehtoisena olet sitoutunut noudattamaan Kesärauhan arvoja, joita ovat kestävä kehitys, Itämeren suojelu, paikallisuus ja turkulaisuus, sukupuolten välinen tasa-arvo ja kaikenlaisen syrjimisen vastustaminen. 

Festivaali on K18, joten vapaaehtoiseksi voi hakea vain yli 18-vuotiaat. 

VAPAAEHTOISTEN EDUT

Vapaaehtoisena toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja on vastikkeetonta. Kesärauhan vapaaehtoisena pääset nauttimaan tekemisen meiningistä ja saat kokea ainutlaatuisen festivaalielämyksen osana Kesärauha-tiimiä.

  • Vakuutus vapaaehtoisvuorojen ajalle 
  • Vuoroissa yksi lämmin ateria sekä naposteltavaa ja virvokkeita 
  • Taukotilat, joissa levähtää ja rupatella muiden staffilaisten kanssa tai nauttia omasta rauhasta 
  • Festivaalipaita, jota käytetään vapaaehtoisvuoroissa ja jonka saa pitää itsellään festivaalin jälkeen 
  • Syksyllä järjestettävä karonkka, jossa fiilistellään mennyttä festivaalia hauskan ohjelman siivittämänä 
  • Jokainen vapaaehtoinen saa staff-rannekkeen, jolla pääsee omiin vuoroihinsa ja joka oikeuttaa pääsyyn alueelle kaikkina festivaalipäivinä.
  • Vapaaehtoistodistus

Ensimmäiset vuoroehdotukset lähetetään hakeneille 8.5. mennessä, mutta otamme hakemuksia vastaan myös sen jälkeen – laita rohkeasti hakemusta tulemaan! 

Heräsikö kysyttävää? Laita viestiä: lotta.valtanen@sunbornlive.fi

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Uutiset