Info

Kesärauha on turkulainen vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka järjestetään Turun Linnanpuistossa 7.–9.6.2024. Kolmen päivän aikana Kesärauhassa on mahdollisuus kokea lukuisia keikkoja, maagista tunnelmaa ja unohtumatonta yhteisöllisyyttä – suoraan kaupungin sykkeessä. Viidettä kertaa järjestettävä Kesärauha kokoaa jälleen yhteen kymmenet artistit, herkullisen ruoan ja hymyilevät ihmiset.

KESÄRAUHAN ARVOT

 • Kestävä kehitys
 • Itämeren suojelu
 • Paikallisuus ja turkulaisuus
 • Sukupuolten välinen tasa-arvo
 • Kaikenlaisen syrjimisen vastustaminen

Kesärauhalle arvot ovat olleet festivaalin tekemisen keskiössä alusta saakka.

Ekologisuus on tekoja ja sanoja – kestävä kehitys kulkeekin käsi kädessä Kesärauhan kehittymisen kanssa ja siihen arvoon tiivistyy Kesärauhan kaksi muutakin arvoa: lähialueelta löytyvät paikalliset tekijät ja kumppanit sekä Itämeren suojelutyö.

Kaikenlaisen syrjimisen vastustaminen ja sukupuolten välinen tasa-arvo on Kesärauhalle itsestäänselvyys. Siihen asti, kun se ei ole sitä vielä koko maailmalle, aiomme muistuttaa sen välttämättömyydestä. Haluamme kantaa sosiaalisen vastuumme ja olemme sydämet avoinna halukkaita tekemään tekoja vuosittain paremman maailman puolesta.

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET

Kesärauha on syrjinnästä vapaa tapahtuma. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin, uskonnon, vamman tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Mikäli kohtaat Kesärauhassa syrjivää, ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai häiritsevää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle tai muulle henkilökunnalle. Lupaamme puuttua asiaan ja auttaa pääsemään turvallisesti pois ahdistavasta tilanteesta.

Festivaalilla työskentelee häirintäyhdyshenkilö Lotta Ahtinen, jonka tavoittaa festivaalin aikana puhelimitse, viestillä tai anonyymin lomakkeen avulla. Häirintäyhdyshenkilöön saat yhteyden myös ensiapu- ja järjestyksenvalvontahenkilöstön kautta.

Häirintäyhdyshenkilöt:
Lotta Ahtinen
Selja Schellhammer

Puh. 044-5566303 (päivystys festivaaliaikana)
Anonyymi häirintäilmoitus: https://gest.fi/customers/afdjci/5358

Kaikki häirintäyhdyshenkilölle ohjautuvat kontaktit käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja halutessa myös anonyymisti.

 • Ole mukana luomassa kaikille turvallisempaa tilaa. Puutu näkemääsi syrjintään tai kerro siitä henkilökunnalle
 • Tiedostetaan omat ennakkoluulomme. Älä oleta, äläkä nimittele. Et voi olettaa toisen ihmisen sukupuolta, seksuaalisuutta, toimintakykyä, varallisuutta tai taustaa.
 • Ei on ei. Älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla.
 • Kunnioita kaikkien koskemattomuutta. Seksuaalinen ahdistelu on rikos, ja sille on Kesärauhassa nollatoleranssi.
 • Henkilökuntaamme ja esiintyjiämme koskevat samat oikeudet ja velvollisuudet kuin vieraitammekin. He ovat täällä sinua varten – kunnioita myös heidän työrauhaansa, mutta älä epäröi pyytää apua tarvittaessa.
 • Jokainen on meillä yhtä arvokas. Jos syrjit tai kohtelet toisia epäkunnioittavasti tai väkivaltaisesti, sinulta evätään pääsy alueelle ja poistetaan festivaaliranneke. Asiaton käytös voi johtaa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin.

FESTIVAALIALUEEN AUKIOLOAJAT


Pe 7.6. klo 15.30–02.00
La 8.6. klo 13.15–02.00
Su 9.6. klo 13.15–00.00

Päälinnan sisäpihalla sijaitsevalla Elektrolinnalla on rajattu kapasiteetti. Kesärauha pidättää oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Aikataulu löytyy täältä.

InFOPUHELIN

Infopuhelin palvelee festivaalin aikana: 044 556 6301

ALUEKARTTA

SAAPUMINEN

Festivaalialue sijaitsee lähellä Turun satamaa, ja kannustammekin festivaalialueelle tulemista julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä.

Katuosoite: Linnankatu 80, 20100 Turku

Festivaalialueen keskeisen sijainnin vuoksi festivaalin välittömässä läheisyydessä ei sijaitse parkkipaikkoja.

POLKUPYÖRÄLLÄ, FÖLLÄRILLÄ JA SÄHKÖPOTKULAUDALLA

Pääset kätevästi festivaalialueelle omalla pyörällä, skuutilla tai föllärillä. Pyörä- ja skuuttiparkit sekä Fölläriparkit sijaitsevat Forum Marinumilla. Festivaalin aikana maksuttomat itsepalveluperiaatteella toimivat pyörä- ja skuuttiparkit eivät ole vartioituja eikä Kesärauha vastaa parkkiin jätetyistä pyöristä. Kesärauhan pyöräparkki menee kiinni su–ma välisenä yönä klo 00.30., jonka jälkeen kaikki pyöräparkkiin jätetyt pyörät poistetaan pyöräparkista.

BUSSILLA

Kesärauhaan pääset kätevästi Fölin busseilla, jotka kulkevat Turun keskustan kautta. Sataman, linja-autoaseman ja lentokentän väliä liikennöivä linja 1 sekä sataman ja linja-autoaseman väliä liikennöivä 1B kulkevat lähelle festivaalialuetta. Festivaaliviikonloppuna bussipysäkit sijaitsevat Vallihaudankadulla Salen (Kesärauhaan saapuessa) edessä ja Forum Marinumilla (Kesärauhasta keskustaan päin poistuttaessa).


Linjoilla on tihennetty vuoroväli päiväsaikaan ja lisäliikennettä yöaikaan. Viimeinen bussi Linnanpuistosta Kauppatorille lähtee Satamasta pe klo 02.11, la klo 02.12 ja su klo 00.14.

Aikataulut ja reitit löydät Fölin sivuilta täältä.

JUNALLA

Helsingin suunnasta Turkuun saapuvien junien pääteasema on Kupittaa. Tampereen suunnasta saapuvien ja sinne lähtevien junien asema on Turun päärautatieasema. VR toteuttaa lisäjunavuoron Kesärauhan sunnuntaina poistumisliikenteeseen: lisäjuna ma 10.6. IC646 KupittaaHelsinki klo 01.00–2:52

Katso kaikki juna-aikataulut, ja lue lisää täältä. Tarkista aikataulut ja reitit juna-asemilta festivaalialueelle Fölin sivuilta.

TAKSILLA

Festivaalin aikainen taksitolppa sijaitsee Linnankadulla Forum Marinumin läheisyydessä.

SAAPUMINEN ESTEETTÖMÄSTI

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua festivaalille. Lue lisää saavutettavuudesta täältä. Lisää kysymyksiä esteettömästä saapumisesta? Kysy lisää festivaalitoimistosta info@sunbornlive.fi

Rannekkeenvaihto

Kaikki Kesärauhan liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla on rajaton kulku festivaalialueelta sisään ja ulos. Rannekkeet ovat henkilökohtaisia, ja ne kiinnitetään noudon yhteydessä. Rannekkeita ei voi noutaa muille kuin itselle. Samaa ranneketta ei voi käyttää useampi henkilö. Lippuun tulostunutta asiakkaan nimeä ei tarkisteta rannekkeenvaihdon yhteydessä. Varauduthan todistamaan täysi-ikäisyytesi rannekkeenvaihdossa.

Kesärauhan lippu tulee vaihtaa rannekkeeseen ennen porteille saapumista. Festivaaliviikonloppuna rannekkeenvaihtopiste sijaitsee Forum Marinumilla, osoitteessa Linnankatu 72. Porteilla ei ole rannekkeenvaihtoa. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme rannekkeenvaihtoa ennen festivaaliviikonloppua ennakkorannekkeenvaihtopisteellä Turun Kauppatorilla Eerikinkadun toripaviljongissa.

Ennakkorannekkeenvaihto:

Kauppatori, Eerikinkadun toripaviljonki

TO 6.6. 10.00–19.00
PE 7.6. 10.00–19.00

Rannekkeenvaihto festivaaliviikonloppuna:

Forum Marinum, Linnankatu 72

PE 7.6. 14.30–00.00
LA 8.6. 12.30–00.00
SU 9.6. 12.30–22.00

Vinkki! Forum Marinumilla juhlitaan kesäkauden avajaisia, joten rannekkeenvaihdon yhteydessä kannattaa piipahtaa vaikkapa Suomen Joutsenella, jonne pääsee Kesärauha-rannekkeella veloituksetta! Suomen ikonisin laiva on avoinna klo 10-18 ja lisäksi kannella palvelee samppanjabaari klo 15-18.

Merisiskot-kollektiivin Meren uusi kerros -näyttely on levittäytynyt Suomen Joutsenelle. 10 installaatiosta koostuva näyttely ohjaa ajatukset hauskasti ja lempeästi Itämeren, sen eliöiden ja meren hyvinvoinnin pariin.

Itämeren puolesta kantaa ottava ja meriekologiaa tutkiva näyttely on koettavissa maksutta Kesärauhan rannekkeella festariviikonlopun ajan.

Merisiskot-ryhmään kuuluvat kuvataiteilija Kati Immonen, taiteen tutkija Mari Krappala, kuvataiteilija Elina Ruohonen ja kuvataiteilija Tiina Vainio.

Näyttely on avoinna Suomen Joutsenella päivittäin klo 10-18.

Tutustu Forum Marinumin kesän avajaisviikonlopun mielenkiintoiseen ohjelmaan täältä.

NARIKKA & LÖYTÖTAVARAT

Festivaalialueen ulkopuolella on maksullinen narikka, johon käy ainoastaan korttimaksu sekä mobiilimaksaminen. Narikan hinta on 3,5 € / asiakas, isot laukut (rinkat, matkalaukut) 5 € / asiakas.  Lisäkäynti narikassa 1 € / kerta. Narikka avautuu joka päivä porttien auettua ja sulkeutuu yöllä alueen sulkeuduttua.

Festivaalin aikana löytötavarat toimitetaan narikkaan. Mikäli löydät alueelta jotain jollekin toiselle kuuluvaa, toimitathan sen narikkaan tai lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Hukkuneet tavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Suomen Löytötavarapalveluun, joka sijaitsee Länsi1-kauppakeskuksessa, osoitteessa Viilarinkatu 5, puh. 0600 03391). Suomen Löytötavarapalvelusta löytötavaroita voi tiedustella tiistaista 11.6. alkaen.

Majoitus

Turusta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja majoitukseen, muutamat majoituspaikat sijaitsevat vain kävelymatkan päässä Kesärauhan festivaalialueelta.

Kesärauhan majoituspaketteja voi ostaa Elämys Groupin verkkokaupasta. Majoituspaketti sisältää 3 päivän festivaalilipun sekä majoituksen viikonlopulle 7.–9.6.2024. Majoituspaketteja on tarjolla eri hotelleihin Turussa.

Kakolanmäellä sijaitseva Hotel Kakola on viihtyisä boutique-hotelli, joka on rakennettu entisen Lääninvankilan tiloihin. Hotellin yhteydessä toimii ravintola sekä baari, ja lähialueelta löytyy paljon muitakin vierailun arvoisia paikkoja, kuten Kakola Brewing Companyn oma Taproom ja myymälä. Kakolanmäelle festivaalialueelta on matkaa alle kaksi kilometriä.

Turun satamassa sijaitsee taas Hotel Seaport, joka on rakennettu vanhaan makasiinirakennukseen. Festivaalialueelta matkaa Hotel Seaportiin on vain 400 metriä.

Hostellimajoitusta Turussa tarjoaa Laivahostelli s/s Bore. Vuonna 1960 risteilyalukseksi valmistunut s/s Bore on nykyään museolaiva, joka tarjoaa majoitusta yli sadan hytin verran. Festivaalialueelta matkaa laivahostellille on vain 700 metriä.

Ruissalon saaressa sijaitseva Ruissalon kylpylä tarjoaa mahdollisuuden rentouttaviin kokemuksiin majoituksen ohella. Festivaalialueelta matkaa kertyy vähän enemmän, mutta mahdollisuus pulahtaa mereen uimaan yhdistettynä kylpyläosastoon on iso plussa. Tutustu tarkemmin Turun majoitusvaihtoehtoihin Visit Turun verkkosivuilta.

SAAVUTETTAVUUS

Kesärauha haluaa panostaa festivaalin saavutettavuuteen ja tavoitteena on mahdollistaa toimiva festivaalikokemus kaikille festivaalikävijöille. 

Kesärauhan tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan ulkotilaa, joka on pääosin nurmikkoa ja hiekkapolkuja. 

Festivaalilavojen sijainnit ja ympäristöt

Peace Stage sijaitsee puistoalueella ja lavan ympäristö on pääasiallisesti nurmikkoa ja puistoaluetta. Alue on pääasiallisesti tasaista maa-aluetta mutta Turun linnan edustalla on lisäksi mäkinen nurmikkoinen katselualue. Peace Stagen alueen reunamilla kulkee hiekkapolku. Peace Stagen alueella on hiekkapolun reunassa katsomokoroke, joka on kooltaan 4 metriä x 5 metriä. Katsomokorokeelle on loiva 8 asteen kulmassa oleva ramppi, jonka reunassa on kaide ja korokkeen korkeus on 70 cm maasta.  

YleX Stage sijaitsee asfaltoidulla alueella. Koko katsomoalue on asfaltoitua aluetta jonka reunassa on korkeammat jalkakäytävät, joiden reunakivetykseen on asennettu ramppi reunan ylitykseen myös liikkumisen apuvälinettä käyttäen. YleX Stagen alueella on katsomokoroke, joka sijaitsee alueen oikeassa reunassa. Katsomokoroke on kooltaan 4 metriä x 5 metriä. Katsomokorokeelle on loiva 8 asteen kulmassa oleva ramppi, jonka reunassa on kaide ja korokkeen korkeus on 70 cm maasta.  

HS Stage sijaitsee puistoalueella ja lavan ympäristö on tasaista nurmikkoaluetta. Alueen reunalla kulkee hiekkapolku pääportilta kohti Peace Stagea. HS Stagen keikkoja voi katsoa myös Turun linnan reunamilla sijaitsevalta korkeammalta ryytipihalta, johon pääsee hiekkapolkuista ylämäkeä pitkin. Ryytipiha on hiekkapolun lisäksi tasaista nurmikkoaluetta. HS Stagen katselualueella ei ole katsomokoroketta ja keikkojen katsominen tapahtuu muun yleisön joukossa.

Elektrolinna sijaitsee Turun Linnan esilinnan pihalla. Elektrolinnaan kuljetaan Turun linnan portista, jonka leveys on 2 metriä. Huomioonotettavaa on, että keskiaikaisen linnan piha-alue on mukulakivien vuoksi jokseenkin epätasaista ja nousee kohti esiintymislavaa.  Elektrolinnan katselualueella ei ole katsomokoroketta ja keikkojen katsominen tapahtuu muun yleisön joukossa.

Katsomokorokkeella voi olla avustettavan seurassa oleva avustaja silloin, kun katsomokorokkeella on tilaa. 

MUU SAAVUTETTAVUUSINFO

Kesärauhassa on esteettömiä wc:itä festivaalin WC-alueilla yhteensä neljä kappaletta sekä yksi alueen välittömässä läheisyydessä festivaaliportin ulkopuolella. Esteettömät wc:t ovat tapahtumakäyttöön suunniteltuja bajamajoja. 

Asiakkaan tarvitsema avustaja pääsee veloituksetta mukaan festivaalille. Avustajan tulee olla mukana lipunostaneen asiakkaan seurassa kun lippu vaihdetaan rannekkeeseen rannekkeenvaihtopisteellä. Avustaja saa samanlaisen rannekkeen kuin lipun ostanut asiakas. Asiakkaan tulee kertoa avustajan tarpeesta rannekkeenvaihtopisteellä, mutta tarvetta ei ole välttämätöntä todistaa kirjallisesti tai EU:n vammaiskortilla. Kesärauhaan ei ole myynnissä erikseen esteetöntä lippua tai pyörätuolipaikkoja, vaan myös avustajaa tarvitseva asiakas ostaa pääsylipun lippu.fi:stä. Avustajan tarpeesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. 

Huomioithan, että Kesärauhan kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin joko Turun keskustan ennakkorannekkeenvaihtopisteellä tai Forum Marinumin rannekkeenvaihdossa festivaaliviikonlopun aikana. Festivaalin sisäänkäynnillä ei ole ollenkaan rannekkeenvaihtoa. Rannekkeen avulla festivaalialueelta saa vapaasti poistua ja saapua uudestaan festivaalipäivän aikana. 

Esteetöntä kulkua tarvitsevien asiakkaiden on mahdollista päästä taksilla tai omalla kuljetuksella poikkeuksellisesti aivan Turun linnan edustalle pääportin välittömään läheisyyteen Linnankadulle. Kesärauhassa ei ole tarjolla esteetöntä parkkipaikkaa festivaalialueen läheisyydessä mutta läheisyydessä sijaitsee Turun Sataman maksullisia pysäköintialueita esimerkiksi osoitteessa Satamakatu 17. Voit lukea lisää Turun Sataman parkkipaikoista osoitteessa: https://www.portofturku.fi/matkustajaliikenne/satamaan-saapuminen/pysakointi-satamassa/

Asiakkaalla on oikeus tuoda festivaalialueelle terveydellisistä syistä festivaalin aikana tarvitsemansa apuvälineet, lääkkeet ja eväät. Mikäli olet epävarma onko jokin asia sallittu vai kielletty, voit tiedustella asiaa ennakkoon Kesärauhan turvallisuuspäälliköltä Lotta Ahtiselta sähköpostilla lotta.ahtinen@sunbornlive.fi 

Kesärauhan esteettömyyttä kehitetään joka vuosi ja tänä vuonna Kesärauhassa on kokemusasiantuntijoita, jotka avustavat festivaalijärjestäjää kehitystyössä tulevia festivaalivuosia ajatellen. Voit hakea kokemusasiantuntijaksi täältä: https://gest.fi/customers/afdjci/6825

Vastaamme mieluusti aihetta koskeviin tarkentaviin kysymyksiin info@kesarauha.fi

turvallisuus

Kaikille Kesärauhaan tulijoille tehdään porteilla turvatarkastus turvallisen festivaalin varmistamiseksi. Alla listattuna esineet ja asiat joita et voi tuoda festivaalialueelle. Muissa tapauksissa järjestyksenvalvoja tekee porteilla lopullisen päätöksen siitä, saako jonkin esineen tuoda festivaalialueelle. Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojalle turvatarkastuksessa saapuessasi alueelle. Mikäli tarvitset mukaasi Kesärauhaan tarvikkeita, joiden turvatarkastamisen suhteen olet epävarma, ole asiasta etukäteen yhteydessä sähköpostitse: lotta.ahtinen@sunbornlive.fi

Kielletyt esineet ja aineet

 • Alkoholi, laittomat päihteet ja omat juomat
 • Lasiset astiat ja esineet, jotka voisivat rikkoutuessaan aiheuttaa vaaraa ihmisille
 • Työkalut, terät, laserit ja esineet, jotka voivat aiheuttaa vaaraa ihmisjoukossa
 • Palo- ja räjähdysvaaralliset aineet
 • Retkipöydät ja muu vähäistä suurempi irtain
 • Sateenvarjot
 • Lemmikkieläimet, poislukien avustaja- tai työkäytössä
 • Huomioliivit ja muut asut, jotka voivat olla sekoitettavissa henkilökunnan työasuihin.

Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty. Tämä listaus saattaa muuttua esimerkiksi turvallisuusmääräysten muuttuessa. 

Alueelle saa ottaa mukaan tyhjän juomapullon, ei lasista. Alueella on vesipisteitä, joista pulloa voi täyttää.

MAKSUTAVAT

Kesärauhan festivaalialueella käy ainoastaan korttimaksu. Maksuvälineenä käyvät useimmat pankki- ja luottokortit sekä lähimäksuvälineenä toimivat mobiilimaksamisen vaihtoehdot. Luopumalla käteisen käytöstä festivaalialueella pyrimme vähentämään jonoja ja nopeuttamaan palveluiden toimivuutta.

VApaaehtoishaku on auki

Kesärauha hakee jälleen innoikkaita vapaaehtoisia toteuttamaan kesän 2024 festivaalia yhdessä festivaalitiimin kanssa. Haluaisitko kokea ainutlaatuisen ja unohtumattoman festivaaliviikonlopun osana Kesärauhan tiimiä? 

Kesärauhan vapaaehtoisena pääset kokemaan kokonaisvaltaisen festivaalikokemuksen. Saat kurkistaa festivaalituotannon saloihin, keräät arvokasta kokemusta, tavata uusia tyyppejä ja samalla päästä nauttimaan festaritunnelmasta.

Ensimmäiset vuoroehdotukset lähetetään hakeneille 8.5. mennessä, mutta otamme hakemuksia vastaan myös sen jälkeen.

Heräsikö kysyttävää? Laita viestiä: lotta.valtanen@sunbornlive.fi

AKKREDITOINTI JA HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHDE

Kesärauhan akkreditointi on sulkeutunut tältä vuodelta. Huomioithan, että myönnettyjä akkreditointeja ei ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle.

Lisätietoja akkreditoinnista voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@sunbornlive.fi

Mikäli olet median edustaja ja tulossa tekemään juttua Kesärauhasta, voit vielä tiedustella akkreditointia sähköpostitse festivaalin tiedottajalta Laura Mustajärveltä laura.mustajarvi@sunbornlive.fi 

Kerro viestissäsi mihin mediaan olet tekemässä juttua ja minkälaisesta jutusta on kyse.

Kesärauhan akkreditointipiste löytyy Forum Marinumin parkkipaikalta osoitteessa Linnankatu 72 ja sen aukioloajat ovat:

 • Pe 7.6. klo 14.30–21.00
 • La 8.6. klo 12.30–21.00
 • Su 9.6. klo 12.30–20.00

Tänä vuonna Kesärauhan akkreditointimaksujen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä voittoa tavoittelemattomalle Nuorten mielenterveysseura – Yeesi ry:lle. Yeesi tarjoaa tietoa ja vapaaehtoistoimintaa nuorilta nuorille sekä kasvotusten että verkossa. Yeesi on olemassa, jotta nuoret saavat edellytyksiä, taitoja ja mahdollisuuksia vahvistaa omaa sekä toisten nuorten mielenterveyttä.

Keräyslupa RA/2020/1012. Lupa on voimassa 1.10.2020 alkaen. Myöntänyt Poliisihallitus 25.8.2020.

VIDEO- JA VALOKUVAUS

Kesärauha-alueella kuvaaminen on sallittu. Festivaalialueelle saa tuoda järjestelmäkameran, jolla saa kuvata henkilökohtaiseen käyttöön, mutta keikkojen videointi ja äänitys ei ole sallittua. Keikkojen valokuvauksen suhteen saattaa olla poikkeuksia ja järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää valokuvaus kyseisissä tilanteissa. Dronen käyttö on kielletty festivaalialueella.

Alueella liikkuu video- ja valokuvaajia, jotka kuvaavat materiaalia Kesärauhan markkinointikäyttöön, sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että kuvasi saattaa näkyä edellä mainituilla kanavilla. 

MEDIA

Kesärauhan tiedotteet löydät täältä »
Kesärauhan pressi- ja lehdistökuvat löydät täältä »

Kesärauhan lehdistökuvien käytössä mainittava aina festivaalin sekä kuvaajan nimi.

LISÄTIETOJA JA HAASTATTELUPYYNNÖT

Taiteellinen johtaja
Pietu Sepponen
044 5566113

Tiedottaja
Laura Mustajärvi
laura.mustajarvi@sunbornlive.fi

Yhteystiedot

Infopuhelin palvelee festivaalin aikana: 044 556 6301

Kesärauhan festivaalitoimisto
Juhana Herttuan puistokatu 23
20100 Turku
info@sunbornlive.fi

Festivaalitiimin sähköpostit ovat etunimi.sukunimi@sunbornlive.fi

Emme vastaanota sähköpostiin työpaikka -tai harjoitteluhakemuksia. Voit jättää avoimen hakemuksen täältä.

 • Festivaalijohtaja
  Annakaisa Anttila
  040 8467554

 • Taiteellinen johtaja
  Pietu Sepponen
  044 5566113

 • Tuotantopäällikkö
  Susse Salonen

 • Tiedottaja
  Laura Mustajärvi

 • Kumppanimyynti
  Piia Sarajuuri
  040 5084568

 • Artistituotanto
  Jan Trygg

 • Tuottaja (alueinfra)
  Kasperi Kallio

 • Turvallisuuspäällikkö
  Lotta Ahtinen

 • Tekninen tuotantopäällikkö
  Pefu Unkila

 • Backstage-koordinaattori
  Heidi Anttonen

 • Tuottaja (myyntipaikat)
  Kati Savaloja

 • Tuottaja (vapaaehtoiset)
  Lotta Valtanen

 • Tuottaja (toimisto)
  Riina-Emilia Leppänen

 • Tuottaja (visuaalisuus)
  Riina Piekkala

 • Aluetuotannon työharjoittelija
  Reetta Karhu

 • Toimistotuotannon työharjoittelija
  Milla Osmo

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Uutiset