Uutiset

Kesärauhan ohjelma on valmis

Tunnelmallisessa Turun Linnanpuistossa 7.–9. kesäkuuta juhlittavan Kesärauhan ohjelmisto on valmis viimeisen kiinnityksen myötä. Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja nykyiset lippuhinnat ovat voimassa 30.4. saakka. 

7.–9. kesäkuuta Turun Linnanpuistossa nautitaan sensaatiomaisista live-elämyksistä, sillä Kesärauhan valmis ohjelmisto koostuu yli 60 huippuartistista. Festivaalin ohjelmiston viimeistelee australialainen psykedeelinen indie pop -yhtye Mildlife, joka nähdään Kesärauhassa sunnuntaina 9. kesäkuuta. Suvereenisti elementtejä indiepopista, funkista, jazzista ja elektronisesta musiikista yhdistelevä yhtye julkaisi suureen suosioon nousseen kolmannen studioalbuminsa Chorus maaliskuussa 2024. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Mildlife esiintyy Kesärauhassa sunnuntaina 9. kesäkuuta. 

Ensiesiintymisensä Suomessa tekee myös Kesärauhan ohjelmistoon jo aikaisemmin kiinnitetty 2000-luvun alun indierock-sensaation The Libertines. Kesärauhan ohjelmistoa tähdittävät myös shoegaze- ja dream pop -legenda Slowdive, yhdysvaltalainen 070 Shake, ranskalainen elektronisen musiikin yhtye Acid Arab, soft rock-yhtye Infinity Song, afrobeatsin nouseva nimi Libianca ja vaihtoehtoinen K-pop -kollektiivi Balming Tiger. Myös moderni elektroninen musiikki ja historiallinen miljöö kohtaavat, kun isolla linnan sisäpihalla nähdään muun muassa Sofia Kourtesis, Franc Moody ja Darude

Kesärauhan kaikki lipputyypit ovat myynnissä Lippu.fi:ssä ja lippujen hinnat nousevat 1.5. alkaen. Lipunmyynti on käynyt ennätyksellisen vilkkaana ja osa lipputyypeistä tulee myymään loppuun varmuudella ennen festivaalia. 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Uutiset