Uutiset

TOMI LEPPÄNEN SUUNNITTELI KESÄRAUHA-FESTIVAALIN JA HELSINGIN SANOMIEN YHTEISEN THINK PEACE -MALLISTON

Kesärauha ja Helsingin Sanomat ovat toteuttaneet yhteisen Think Peace -vaatemalliston, jonka on suunnitellut vuoden graafikoksi valittu Tomi Leppänen. Malliston tuotteet on tehty yhteistyössä Pure Wasten kanssa ja tekstiilit ovat 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja.

Helsingin Sanomat on panostanut paikallisjournalismiin ja perustanut vuosi sitten Turkuun uuden HS Turku -toimituksen. HS Turun tahtotila tukea turkulaista kaupunkikulttuuria muodosti luontevasti yhteistyön Kesärauha-festivaalin kanssa. Kesärauhan ja Helsingin Sanomien Think Peace -mallisto on Vuoden Graafikoksi valitun Tomi Leppäsen käsialaa, joka on tunnettu minimalistisesta ja leikittelevästä visuaalisesta suunnittelustaan.

Halusin korostaa yhteistyön merkitystä, ja sain idean tuoda yhteen kaksi tähän yhteistyöhön läheisesti liittyvää käsitettä: julkaisumaailmasta tuttu “think piece” sekä ensimmäisillä 60-luvun festivaaleilla syntynyt “peace & love” yhdistyvät tuotteissa uudeksi universaaliksi ja ajatuksia herättäväksi sloganiksi “think peace & love”, Leppänen kommentoi.

Think Peace -mallistosta löytyvät pitkähihainen t-paita, t-paita, lippis ja kangaskassi. Yhteistyössä tuotetun malliston keskiössä oli alusta alkaen vahva yhteinen näkemys siitä, että malliston tuotteet suunnitellaan jokapäiväiseen käyttöön, ja että tekstiilien on oltava kestävästi tuotettuja. Kotimainen Pure Waste mahdollisti laadukkaan vastuullisesti tuotetun vaatemalliston toteuttamisen,

Kesärauhan ja Helsingin Sanomien vaatemalliston tuotteiden myynti on käynnissä Hel Goodsin verkkokaupassa 23.5. klo 10 alkaen. Tuotteita on myynnissä myös festivaaliviikonloppuna 16.–18.6. Turun Linnanpuistossa.Tutustu malliston tuotteisiin täältä.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Uutiset