SYÖ & JUO

Tutustu Kesärauhan monipuoliseen ruoka- ja juomatarjontaan. Ravintolat sitoutuvat noudattamaan tapahtuman arvoja

Schweppes drinkkibaari

Schweppes Drinkkibaarista saat festarikesään sopivat cocktailit ja mocktailit jokaiseen makuun juuri sellaisena, kuin haluat. Baarin tarjonnasta löytyvät muun muassa kesän raikas uutuus marjaisa Schweppes Pink Tonic sekä kaloriton Tonic Zero, jotka molemmat toimivat mainiosti festareilla myös sellaisenaan. Jokaisella on oma tyylinsä nauttia Schweppesiä – miten sinä haluat omasi?

Brooklyn Brewery Bar

Brooklyn Brewery Bar tarjoilee Kesärauhan viileimmät craft-oluet ja värikkäimmän kohtaamispaikan. Hymy tulee kaupan päälle. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Bagel House & Yum Bao

Kesän uniikki pop up -ravintola Yum Bao loihtii päivän tuoreista raaka-aineista rentoa aasialaista katuruokaa: höyrytetyt Bao Bun -sämpylät herkullisilla liha- tai kasvistäytteillä, käsintehdyt dumplingsit ja vaihtuvat aasialaistyyliset keitot. Kesän pop upin takana ovat Bagel Housen herkkumestarit.

Thai Papaya

Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Laatu ja maku edellä. Ravinteikas, maistuva ja terveellinen ateria on nykyään mahdollinen. Sen tarjoaa aina palvelualtis Thai Papaya.

Most Wanted Wines

Kesärauhassa panostetaan myös viineihin, joita löytyy herkullinen valikoima aina raikkaasta Rieslingistä kuplivaan samppanjaan. Kesärauhasta löytyy kaksi Most Wanted -viinibaaria ja tänä vuonna myös Most Wanted Silent Disco.

Kakola Brewing Company

Festarikansaa viilentämässä kukas muukaan kuin Turun oma naapurustopanimo Kakola Brewing Company. Hanoissa virtaa kivenheiton päässä valmistetut oluet, mukaan lukien Kesärauhan-festariolut PIIS Yuzu Sour 4,5%.

Gaggui Kaffela

Turkulaisten herkkusydämet jo kahdeksatta vuotta sulattanut Gaggui Kaffela tuo Kesärauhaan maailman parhaita vegaanisia ja gluteenittomia gagguita, sekä tietenkin Turun Kahvipaahtimon paahtamat herkkukaffet.

Drinkkibaari

Halusitpa nauttia kesäcocktaileista tai klassikkodrinkeistä drinkkibaari on auki ja valmis palvelemaan! Tarjolla on erilaisia laadukkaista raaka-aineista valmistuvia suosikkeja sekä herkullisia uutuusmakuja.

GT-baari

Mikäli ympäristö alkaa näyttää viidakolta olet GT -baarin läheisyydessä! Käsintehty, useaan otteeseen maailman trendikkäimmäksi palkittu craft gini on GT -baarin tarjonnan perusta. GT -baarissa voit nimensä mukaisesti nauttia niin Gin Tonicin kuin tutustua muihin gini pohjaisiin cocktaileihin.

Kolmen kaverin jäätelö

3 Kaverin Jäätelö on kotimainen jäätelönvalmistaja, joka käyttää pääsääntöisesti suomalaisia raaka-aineita.

Tuoretta jäätelöä, ilman lisäaineita.

Linna Burger & Coffee

Turun parhaan Linna Burgersin kaikki annokset valmistetaan lähituottajien raaka-aineista parhaan laadun takaamiseksi. Linnan festarimenusta löytyy myös Kesärauhaa varten suunniteltu vegaaninen Kesärauha-hamppari, mikä tulee eksklusiivisesti myyntiin vain festareille!

MO7

Numerossa 7 on magiikkaa; Marokossa se on ’pyhä’ ruoanlaitossa: ateria aloitetaan seitsemällä salaatilla, coucous valmistetaan seitsemän vihanneksen kera, maapallo luotiin seitsemässä päivässä, viikossa on seitsemän päivää, sateenkaaressa seitsemän väriä, nuotistossa seitsemän nuottia, valtameriä on seitsemän, kuten myös mantereita. Jopa Shakespere kuvaili ihmisen seitsemää ikäkautta.

UUNI-PIZZERIA

UUNI-pizzeria on kahden nuoren turkulaisen yrittäjän perustama kotimainen pizzeria. UUNI perustettiin rakkaudesta lajiin, pizzan syömiseen vuonna 2020. Haluamme tehdää hyvää pizzaa laadusta tinkimättä Suomen parhaille asiakkaille! UUNIt löydät Turun Martinkadulta ja Naantalin Luostarinkadulta. www.uunipizzeria.fi

Kesärauhassa UUNIstamme nousee makuelämyksiä niin vegaaneille kuin sekaaneille. Tervetuloa pizzalle!

Nick’s Food Design

Linnankadun varrella sijaitseva erityisesti gluteenittomuudestaan kiitelty Nick’s Food Design on osa Kesärauhan monipuolista ruokamaailmaa omasta fyysisestä lokaatiostaan käsin.

Crepe Stop

Crepe Stop on uusi herkkusuille suunnattu ruokapaikka, joka on erikoistunut valmistamaan ranskalaistyylisiä kreppejä (crêpe).

Tupakoitsijat huom. Kesärauhassa ei ole tupakkamyyntiä, joten hanki tarpeesi ennakkoon.